close-icon
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Huishoudhulp met dienstencheques

Huishoudhulp met dienstencheques

Poetsen

Poetsen, wassen, strijken, de vaat doen, opruimen, lakens verversen, maaltijden voorbereiden ... kortom het dagelijkse huishouden, dat is waar wij u met veel plezier bij helpen. Het gevoel van fris gewassen lakens .. we houden er allemaal van ..  blijft dit wel eens achterwege wegens ‘te druk’?  Heel de dag uit werken, moe thuiskomen en toch kunnen scheppen uit een pot huisgemaakte soep van verse groenten?  Na het sporten schone handdoeken vinden in de kast? Schoenen gepoetst? Hemden in de kast mét knopen eraan .. ? Huishoudhulp Van Cauteren biedt u dit comfort bij u thuis … aan een betaalbare prijs! Onze huishoudhulp worden gescreend, opgeleid en opgevolgd. Wij luisteren echt naar uw en hun noden en vinden voor u de juiste persoon op de juiste plaats!

Strijken

Strijken... Voor de ene een hels karwei en de andere vindt er helaas de tijd niet voor .. Onze huishoudhulpen doen dit met zorg voor u. Onze coach komt graag bij u langs om te kijken welke hulp u precies nodig heeft. Wij luisteren naar uw noden en vinden voor u de juiste huishoudhulp op de juiste plaats!

Thuishulp voor ouderen

Senioren die graag zo lang als mogelijk in hun eigen woning blijven of zij die een assistentiewoning verkiezen, staan we bij volgens hun eigen persoonlijke noden. Doet u graag nog kleine werkjes maar heeft u hulp nodig bij het poetsen van de ramen?  Doet u de strijk nog zélf maar zijn de wekelijkse boodschappen te zwaar?   We helpen bij het opmaken van de bedden, het verversen van de lakens... Onze coach komt graag bij u langs om dit samen te bespreken.

Privacy beleid