close-icon
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Praktisch

Meld je aan als nieuwe gebruiker van dienstencheques: hoe-schrijf-ik-mij-in Schrijf je in met behulp van de identiteitskaart of vervolledig het formulier handmatig. Kies voor elektronische cheques. Van Sodexo ontvangt u een gebruikersnummer en ook een login en paswoord voor toegang tot uw persoonlijke gebruikerszone bij Sodexo dienstencheques Dienstencheques bestellen doet u door een gepast bedrag over te schrijven op het rekening nummer van Sodexo: BE41 0017 7246 2610. Noteer uw gebruikersnummer bij de structurele mededeling. Zorg voor een voldoende saldo van cheques op het moment dat uw hulp bij u werkt.

Sodexo dienstencheques

Info over dienstencheques

U kan maximaal 500 cheques bestellen per volwassen gebruiker met een maximum van 1000 cheques per gezin (=zelfde adres). De eerste 400 dienstencheques kosten 9 euro, de laatste 100 koopt u aan 10 euro. U kan per persoon maximaal 155 dienstencheques fiscaal in mindering brengen. Eén werkuur kost dan uiteindelijk slechts 6,25 euro. Bij meer dan 4u hulp per week raden wij u aan een tweede gebruikersnummer aan te maken zodat u het fiscaal voordeel maximaal benut. Bijzondere gevallen: mindervalide gebruikers, ouders van een minderjarige met een handicap of éénoudergezinnen met één of meer kinderen ten laste kunnen een verhoogd aantal cheques aankopen.Bestel tijdig nieuwe cheques zodat de verwerking vlot verloopt en het loon van uw hulp correct wordt betaald. Bij wanbetaling of wanneer de gebruiker verkiest geen dienstencheques meer te bestellen heeft het dienstenbedrijf het recht de geleverde dienst aan te rekenen aan de totale waarde van een dienstencheque zijnde de gebruikelijke aankoopprijs + het bedrag van de federale subsidie.

Veel gestelde vragen

Vind het antwoord op al uw vragen: FAQ dienstencheques Vlaanderen Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op het nummer 03 294 37 67 of stuur uw vraag aan info@hvancauteren.be en wij helpen u graag verder.

Privacy beleid